VILL DU COACHA?

Många unga är idag i behov av att ha någon att prata med. Läraren, föräldern eller bästa kompisen kanske inte alltid är rätt person. Ibland kan det vara lättare att prata med någon utomstående som man inte känner överhuvudtaget. Som dessutom sker konfidentiellt.

Brinner du också för att skapa ett samhälle där unga upplever trygghet, sammanhang och styrka inför livets utmaningar? Vill du ge unga människor mod, mening och energi till att skapa sin egen framtid?

Skicka in en intresseanmälan

KRITERIER &ANSÖKAN

På Wake Me Up erbjuder vi professionell coaching, vilket gör att vi har ett antal kriterier som våra coacher behöver uppfylla. När en intresseanmälan har inkommit bokar vi in en personlig intervju med referenstagning. Coachen behöver antingen en gedigen utbildning eller tillräcklig erfarenhet för att bli antagen som WMU-coach. Alla coacher ska uppvisa registerutdrag från polisen.

UTBILDNING

  • Certifiering genom ICF eller annan likvärdig coachutbildning.
  • Högskoleutbildning inom psykologi, beteendevetenskap eller likvärdig utbildning som innefattar samtalsträning.
  • Annan utbildning som anses likvärdig.

ERFARENHET

  • Aktiv yrkesutövning som coach under minst 100h.
  • Aktivt arbete med ungdomar som innefattar samtalsutövning.
  • Yrkesutövning som innefattar samtal, som anses likvärdig. 

Som WMU-coach behöver du stå för och följa våra etiska riktlinjer. Våra etiska riktlinjer hittar du HÄR. Innan du påbörjar ditt uppdrag ska du även signera en överenskommelse, med information om vad uppdraget innebär.

VERA CABISI

Leg. ungdomsterapeut

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus placerat vulputate tortor sed maximus.”

SKICKA INANSÖKAN