EMMA GREEN OCH CAMILLA KALLIN

Emma Green Camilla Kallin

Emma Green

Emma Green är före detta höjdhoppare och har deltagit i OS, VM och EM, vilket har resulterat i flertalet medaljer. Numer jobbar Emma Green bland annat med att utifrån sina erfarenheter inspirera fler att hitta glädjen till både fysiska och mentala prestationer, detta gör hon tillsammans med Camilla Kallin.

Camilla Kallin

Camilla Kallin är före detta elittränare och förbundskapten i Badminton. Hon hamnade i Friidrotten av en slump, där hon träffade Emma Green.

”Att vi får vara ambassadörer för Wake Me Up och deras viktiga arbete, är för oss en stor ära.”

 

-Emma och Camilla

 

Instagram: @greenkallin

Webb: greenkallin.com


Omar Alshogre

När Omar var 17 till 20 år bestod hans vardag av tortyr då han levde som fånge i ett av världens farligaste fängelser. Idag är han en framstående föreläsare som inspirerar publiken när han berättar om lärdomen av sin brutala historia. I föreläsningen ”Trauma som drivkraft” förklarar han att relevansen inte ligger på omfattningen av traumat, utan snarare hur du påverkas mentalt. Omars berättelser präglas av enormt mod, smittsam energi och känsla av meningsfullhet.

 

Instagram: @omaralshogre

Webb: omaralshogre.com


BEATRICE CARPVIK

Beatrice Carpvik har de senaste åren gjort raketkarriär som varumärkeschef på ett av Sveriges snabbast växande bolag inom IT och digitalisering. Det som i synnerhet varit centralt i hennes framgångsresa är hennes stora fokus på att bibehålla en sund balans och välmående för såväl henne själv som hennes medarbetare. Beatrice brinner för att genom sina nätverk och kanaler inspirera till personlig utveckling, mental träning, styrka och välmående samt att våga gå sin egen väg, följa sina innersta drömmar och bryta normer.

Instagram: @bea.cvik


CAXTON NJUKI

Caxton Njuki som är en professionell idrotts- och hälsocoach har ett stort hjärta för barn och ungdomar och arbetar för att de ska utvecklas inom sin idrott. För Caxton är lagom aldrig ett alternativ, han går in med hela sitt hjärta för att inspirera, motivera och peppa unga idrottare till nästa steg i deras karriär. Samtidigt är han tydlig kring hur viktigt ett starkt psykiskt välmående är, för att unga ska ha möjlighet att prestera på topp – både på och utanför planen.

Instagram: @caxtonsportsmanagement
Webb: caxtonsports.com


ELIN KRISTENSSON

Elin Kristensson är en driven och framgångsrik ledare som sprider glädje och positivitet i sin omgivning. Hon är VD i två verksamheter inom en mansdominerad bransch och tar sig an uppdraget med stort engagemang. Under sin framgångsresa har hon tränat på sin egen inställning för att i sin tur möjliggöra skapandet av positiva organisationer. Elin bidrar till hopp om framtiden för Sveriges unga.

Instagram: @elinkristensson


MILAD MOHAMMADI

Milad Mohammadi föddes i Iran och växte upp i Sverige. Med diskriminering, utanförskap och familjens sorg som drivkraft bestämde sig Milad för att förändra situationen. Tidigt avklarade han sin dubbelexamen från universitetet i juridik och statsvetenskap – och blev Sveriges yngsta med denna merit 22 år gammal. Med sin passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential blev han Skandinaviens största och mest omtalade föreläsare i integration- och mångfaldsfrågor. Milad är en förebild för unga liksom äldre, i Sverige och i världen.

Webb: milad.se