FÖRELÄSNING

Många tror att människans normaltillstånd är att vara glad och energifull. Kanske på grund av ständigt positiva inlägg i sociala medier – alla verkar vara både lyckliga och framgångsrika utan några större problem.

I det verkliga livet är motgångar, kriser och problem en del av vardagen. Så vad händer när du har en tuff period i livet och samtidigt tror att alla andra har det perfekt? För att kunna hantera motgångar behöver du ett starkt psykologiskt immunförsvar. Det första steget dit är att lära dig om välmående!

Wake Me Up erbjuder:

Föreläsning á 60 minuter om välmående och personlig utveckling med fokus på att hitta sina egna resurser för att hantera de motgångar som är en del av livet.

Föreläsningen erbjuds kostnadsfritt (max 1 gång per organisation, vid fler föreläsningar sker det mot en kostnad) till vår målgrupp 16–22 år, i den mån vi har tillgängliga föreläsare. Eventuell rese- och boendekostnad betalas av uppdragsgivaren. Gymnasium och ungdomsorganisationer är varmt välkomna att höra av sig för att boka en föreläsning!

Vi har föreläsare i följande städer:

– Stockholm

– Göteborg

 

Är ditt företag intresserad av en föreläsning?

Föreläsningen finns även tillgänglig mot en kostnad till företag som exempelvis del av kick-off eller utbildningsdag. Om en ungdomsorganisation önskar fler än 1 föreläsning sker även det mot en kostnad. Alla intäkter går oavkortat till Wake Me Up’s arbete att öka välmåendet hos ungdomar. En betald föreläsning ökar möjligheten att vi kan utföra fler gratis föreläsningar för vår målgrupp. Vi har även möjlighet att utföra skräddarsydda uppdrag och workshops.

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN HÄR