WAKE ME UP

Att bli hörd och känna sammanhang underlättar övergången till vuxenlivet. Med Wake Me Up får du som är 16 – 25 år professionell coaching via videosamtal. Våra coacher finns här för att peppa och stödja dig framåt i livet. Varje samtal är konfidentiellt och kostnadsfritt.

Tillsammans skapar vi mod, energi och mening!

VÅR APP

wmu nr 1

Ladda ner appen ”Wake Me Up” .

wmu nr 2

Välj din coach bland de lediga tiderna.

wmu nr 3

Bekräfta bokningen med ditt BankID.

Gå in i appen på din bokade tid för att ansluta till samtalet. Vid behov bokar du en ny tid tillsammans med din coach. Du kan även skicka ett meddelande till coacherna om du har frågor.

BEHÖVER DU EN COACH?

Att gå från ungdom till vuxen kan vara en klurig omställning. Med ett stabilt välmående blir det dock enklare. Att bli hörd och känna sammanhang är en bidragande faktor till just välmående/psykisk hälsa, då kan det vara bra att få stöd och coachning av någon som vill lyssna. Att ha en coach innebär att du som är 16 – 25 år har någon utomstående att prata med och få stöd av på din väg framåt i livet. Vad du pratar om med din coach är helt upp till dig – alla samtal är konfidentiella och vi finns här för att hjälpa dig framåt i det du vill!

Läs mer om coachingen

STÖD OSS

Vill du, privatperson som företag, stödja Wake Me Up’s arbete? Ett stöd från dig betyder väldigt mycket för en ung människa. Wake Me Up är en ideell organisation och är beroende av samhällets engagemang för våra unga.

Jag vill bidra

PARTNERS

VILL DU ENGAGERA DIG?

Brinner du också för att skapa ett samhälle där unga upplever trygghet, sammanhang och styrka inför livets utmaningar? Vill du stödja unga människor framåt i livet? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

INTRESSEANMÄLAN
wmu nr 1

Ladda ner appen ”Wake me up”.

wmu nr 2

Välj din coach bland de lediga tiderna.

wmu nr 3

Bekräfta bokningen med ditt BankID.

WMU appen