BEHÖVER DU

EN COACH?

De flesta bryr sig om sin psykiska hälsa och då kan det vara värdefullt att prata med en coach om vad som är betydelsefullt för just dig. Är du mellan 16-22 år får du kostnadsfri coachning genom att boka tid för videosamtal i vår app, med en av våra professionella coacher. Vi tror på att prata, både om stort och smått. På så sätt kan våra coacher peppa och stötta dig framåt i livet genom att bidra med mod, energi och mening.

Vi tror på att coacha och stötta ungdomar och unga vuxna inför kommande utmaningar på ett tidigt stadie i en naturlig miljö. Det ska framförallt inte innebära kostnader, telefonköer och väntrum. En låg tröskel till hjälp är nödvändig och därför sker all coaching via videosamtal som bokas i vår app.

DET HÄR GÖR

VI INTE

Wake Me Up bedriver inte någon typ av sjukvård. Vid psykisk ohälsa bör du vända dig till din ungdomsmottagning eller vårdcentral för att få hjälp av läkare eller psykolog.

Vi bedriver mental friskvård och brinner för att skapa ett samhälle där unga upplever trygghet, mening och styrka inför livets utmaningar.

VÅR APP

Ladda ner appen ”Wake Me Up” via din telefon.

Logga in med ditt BankID.

Boka ditt möte bland de lediga tiderna.

Logga in i appen på din bokade tid. Se till att sitta lugnt och ostört.

Vid behov bokar du en ny tid med din coach för uppföljning.