Workshop om personliga styrkor

Utöver gratis professionell coaching vill vi stödja unga till en stark psykologisk motståndskraft genom att utbilda och sprida evidensbaserad kunskap om välmående. Kunskap som går att omvandla till handling i syfte att ta hand om sig själv, trots utmaningar i livet.

  • Workshop á 45 minuter om personliga styrkor och välmående. Läs mer om forskningen vi utgår från via denna hemsida: https://viacharacter.org/

Workshop om att landa sitt första jobb

Det är en utmaning att vara helt ny på arbetsmarknaden och söka sina första jobb. Med lite stöttning och hjälp på vägen, genom en workshop och sedan vidare coaching via vår app, så kan det upplevas lättare att ta sig an utmaningen och motiveras till att kämpa för att få sitt första jobb.

  • Workshop á 90 minuter om vad du kan skriva på ett CV som ny på arbetsmarknaden samt förbereda dig inför en arbetsintervju.

Våra föreläsare


Miranda  Winter Stegeland

Område: Västra Götalands och Hallands län

Vem jag är: I grunden jurist, arbetar som ledarutvecklare och chefscoach. På fritiden blir det mycket skrivande, musik och tid med familjen.

Varför jag engagerar mig i WMU: Det är i linje med hur jag arbetar dagligen – att genom coaching hjälpa andra att utveckla sina styrkor och bli sitt bästa jag. Jag är övertygad om att de som coachas i unga år får större möjlighet till välfungerande liv tidigt i livet, och en trygg grund att bygga vidare på.

Workshops jag erbjuder via WMU: Personliga styrkor

Nicklas Björkström

Område: Stockholm med omnejd

Vem jag är: Stress och mental hälsocoach samt certifierad handledare i sorgbearbetning. På fritiden är jag mycket med familjen, lyssnar på musik och älskar att vara i naturen. Har en stor passion för hälsa, fotboll och hur kroppen och hjärnan fungerar.

Varför jag engagerar mig i WMU: För att kunna bidra och hjälpa andra genom coachning att nå sin unika individuella potential. Ge stöd och hopp när livet känns svårt och utmanande samt bidra till att främja hälsa och välmående. Barn och ungdomar är vår framtid och mentalt hälsosamma människor ger oss ett friskare och medmänskligare samhälle.

Workshops jag erbjuder via WMU: Personliga styrkor

Fler föreläsare presenteras snart...


Boka workshop med oss

Vi erbjuder en gratis workshop per verksamhet. Vid bokning till en grupp som befinner sig utanför vår målgrupp (yngre än 16 eller äldre än 25 år), eller vid fler workshops till samma verksamhet, så sker det mot en kostnad.

Vi har tidigare besökt bland annat Klara Norra och NTI Gymnasiet i Stockholm, Thorén Business School i Jönköping och Karlstad samt Chapmansgymnasiet i Karlskrona. Utöver gymnasium har vi även föreläst för ungdomsgrupper hos bland annat Trygga Barnen och Mitt livs val.

Skicka er förfrågan via formuläret nedan eller maila kontakt(at)wakemeup.se. Ser fram emot att höra från er!

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN HÄR