VI VÄCKER UNGAS DRÖMMAR OCH HOPP OM FRAMTIDEN OCH DERAS  KRAFT ATT TA SIG DIT!

I vår app får du som är 16–25 år möjlighet att boka tid med professionella coacher, helt kostnadsfritt. 

Det är för dig som vill må bra, som vill utvecklas, arbeta med ditt självförtroende och få stöd i att uppnå dina mål.

Det är även för dig som vill reflektera över dina känslor, vill hitta vägar framåt för ett gott välmående eller som bara vill bli lyssnad på.

Forskning har visat att coaching kan bidra till ökat självförtroende, insikt om dina styrkor och bättre stresshantering, bland mycket annat.

SYFTET MED SAMTALEN ÄR ATT DU SKA TA STEG FRAMÅT MOT DINA MÅL OCH DRÖMMAR, MED DITT VÄLMÅENDE I BEHÅLL!

Målsättning

Sätta gränser

Studier och fokus

Självkänsla

Stresshantering

Personlig utveckling

Relationer

Stora val i livet

Självförtroende

Välmående

Hantera Känslor

Att leda sig själv och andra

SAMTALEN KAN ÄVEN HANDLA OM ANNAT, VAD DU VÄLJER ATT PRATA OM ÄR HELT UPP TILL DIG!

TA KONTAKT MED VÅRA COACHER VIA APPEN

VÅR APP

wmu nr 1

Ladda ner appen ”Wake Me Up”

wmu nr 2

Välj din coach bland de lediga tiderna.

wmu nr 3

Bekräfta bokningen med ditt BankID.

Gå in i appen på din bokade tid för att ansluta till samtalet. Vid behov bokar du en ny tid tillsammans med din coach. Du kan även skicka ett meddelande till coacherna om du har frågor.

WMU appen

VILKA ÄR VI?

Wake Me Up är en ideell förening vars ändamål är att arbeta för ett ökat välmående och möjliggöra stöd vid personlig utveckling för ungdomar och unga vuxna. Föreningen är religiöst och politisk obunden.

VILKA ÄR VÅRA COACHER?

Våra coacher är utbildade och har erfarenhet av coaching sedan tidigare. De ställer upp med sin tid ideellt och arbetar vanligtvis med coaching professionellt utanför Wake Me Up. De behöver genomgå intervju med referenstagning, uppvisa bevis på utförd utbildning, signera våra etiska riktlinjer, uppvisa utdrag från belastningsregistret och genomgå vår volontärutbildning innan de är anslutna som coach hos Wake Me Up.

VILL DU ENGAGERA DIG I FÖRENINGEN?

Som förening vill vi arbeta för ungas välmående och personliga utveckling tillsammans med både unga och vuxna. Vi vill inkludera alla generationer, samtidigt som vi ser ett extra stort värde att ha med dig som är ung idag. Du kan engagera dig genom att bli lokal volontär och därav hjälpa till med att sprida information om föreningen digitalt eller lokalt. Du kan även starta upp och driva projekt som bidrar till ungas välmående i ditt närområde.

LÄS MER OM UPPDRAGET HÄR