Många unga är idag i behov av att ha någon att prata med. Läraren, föräldern eller bästa kompisen kanske inte alltid är rätt person. Ibland kan det vara lättare att prata med någon utomstående som man inte känner överhuvudtaget. Som dessutom sker konfidentiellt. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan om du har möjlighet att bidra med tid till organisationen och Sveriges unga!

KRITERIER & ANSÖKAN

Önskar du bidra med din tid och kompetens inom annat område är det fritt fram att göra en intresseanmälan. Ansvarig återkommer till dig inom ett par dagar.

På Wake Me Up erbjuder vi professionell coaching, vilket gör att vi har ett antal kriterier som våra coacher behöver uppfylla. Vi vill dock tydliggöra att vi just nu inte tar emot nya intresseanmälningar från coacher. Följ Wake Me Up på sociala medier för att uppdateras om när intresseanmälningar för nya coacher öppnar upp igen.

När en intresseanmälan har inkommit bokar vi in en personlig intervju med referenstagning. Coachen behöver antingen en gedigen utbildning eller tillräcklig erfarenhet för att bli antagen som WMU-coach. Alla coacher ska uppvisa registerutdrag från polisen.

Just nu har vi stängt intresseanmälan för nya coacher hos Wake Me Up.

UTBILDNING

  • Certifiering genom ICF eller annan likvärdig coachutbildning.
  • Högskoleutbildning inom psykologi, beteendevetenskap eller likvärdig utbildning som innefattar samtalsträning.
  • Annan utbildning som anses likvärdig.

ERFARENHET

  • Aktiv yrkesutövning som coach under minst 100h med goda referenser från klienter.
  • Aktivt arbete med ungdomar som innefattar samtalsutövning.
  • Yrkesutövning som innefattar samtal, som anses likvärdig.

Som WMU-coach behöver du stå för och följa våra etiska riktlinjer. Våra etiska riktlinjer hittar du HÄR. Innan du påbörjar ditt uppdrag ska du även signera en överenskommelse, med information om vad uppdraget innebär.

SKICKA IN ANSÖKAN