STÖD OSS

Tycker du, som vi, att främjande arbete för ungas välmående är viktigt? Vill du se en skiftning i språket och samtalen i samhället, från problem och ohälsa till möjligheter och utveckling? Tror du på insatser som ämnar förstärka det vi vill se mer utav, såsom välmående, hopp, resiliens och tillväxt? Då är Wake Me Up föreningen du vill stödja!

Vi är en ideell förening där varken coacher, samarbetspartners, ledning eller styrelse tar ut någon ersättning. Wake Me Up är beroende av samhällets engagemang för att kunna driva vårt viktiga arbete. Ett stöd från dig kan betyda väldigt mycket för våra unga – vår framtid.

Vill ditt företag sponsra föreningen och få möjlighet att synas under våra evenemang? Skrolla ner och fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Häfte om välmående!

Vårt häfte om välmående/psykisk hälsa innehåller 7 övningar som enligt forskning kan stärka individens välmående. När du skänker minst 100kr till Wake Me Up kan du få häftet som tack – till dig själv eller att ge till någon du bryr dig om!

Från häftets introduktion: ”Nästan alla förmågor och färdigheter kan stärkas och utvecklas. Denna bok har skapats för dig som vill stärka din psykiska hälsa. Ta fram boken när du har tråkigt eller behöver en extra boost. Välj den övning som du tror passar bäst för dig i den situation som du befinner dig i.”

Swisha din gåva till 123 364 86 49 och maila en skärmdump med din gåva till kontakt@wakemeup.se. Kom ihåg att ange den adress dit du vill att häftet skickas till.

Wake Me Up Kaffe!

Bidra till ungas välmående genom att prenumerera på kaffe, via vår sponsor Café Bar!

https://www.cafebar.se/prenumeration

Bankgiro

För över valfritt belopp till bankgironummer 5286-5334. Ange ”Gåva” som meddelande.

FÖRETAGSSPONSOR

Vill ditt företag främja ungas välmående och påverka Sveriges framtid? Tillsammans kan vi stärka fler unga att våga ta sig an utmaningar och bygga upp sitt välmående. Kontakta oss för information om våra sponsorpaket eller för att påbörja en dialog för skräddarsydda upplägg.  Ser fram emot att höra från er!