STÖD OSS

Tycker du, som vi, att främjande arbete för ungas välmående är viktigt? Vill du se en skiftning i språket och samtalen i samhället, från problem och ohälsa till möjligheter och utveckling? Tror du på insatser som ämnar förstärka det vi vill se mer utav, såsom välmående, hopp, resiliens och tillväxt? Då är Wake Me Up föreningen du vill stödja!

Vi är en ideell förening där varken coacher, samarbetspartners, ledning eller styrelse tar ut någon ersättning. Wake Me Up är beroende av samhällets engagemang för att kunna driva vårt viktiga arbete. Ett stöd från dig kan betyda väldigt mycket för våra unga – vår framtid.

Vill ditt företag sponsra föreningen och få möjlighet att synas under våra evenemang? Skrolla ner och fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Wake Me Up Kaffe!

Bidra till ungas välmående genom att prenumerera på kaffe, via vår sponsor Café Bar!

https://www.cafebar.se/prenumeration

Bankgiro

För över valfritt belopp till bankgironummer 5286-5334. Ange ”Gåva” som meddelande.

FÖRETAGSSPONSOR

Vill ditt företag främja ungas välmående och påverka Sveriges framtid? Tillsammans kan vi stärka fler unga att våga ta sig an utmaningar och bygga upp sitt välmående. Kontakta oss för information om våra sponsorpaket eller för att påbörja en dialog för skräddarsydda upplägg.  Ser fram emot att höra från er!