EMMA GREEN

Emma Green är före detta höjdhoppare och har deltagit i OS, VM och EM, vilket har resulterat i flertalet medaljer.

”Idrotten har tagit mig över stora delar av världen, den har gett mig kärlek, glädje, skratt, frustration, besvikelse, smärta och många tårar. Den har lärt mig vad som krävts för att kunna prestera på topp när det verkligen gäller. Jag har fått uppleva hur det känns att med kniven på strupen och med allas blickar riktade på mig övervinna mina egna tvivel och högt ställda förväntningar. Jag har stolt fått stå högst upp på prispallen och tagit emot publikens jubel. Idrotten har definitivt format mig till den person jag är idag.”

Numer jobbar Emma Green bland annat med att utifrån sina erfarenheter inspirera fler att hitta glädjen till både fysiska och mentala prestationer, detta gör hon tillsammans med Camilla Kallin.

Camilla Kallin är före detta elittränare och förbundskapten i Badminton. Hon hamnade i Friidrotten av en slump, där hon träffade Emma Green.

”Jag var ansvarig för Friidrottsgymnasiet i Göteborg och senare axlade jag uppdraget som ordförande för Örgryte Friidrott detta utöver mina uppdrag som ledarskapskonsult samt chef i kommunen och andra organisationer. Genom min karriär har jag samlat unika lärdomar och kunskaper om hur livets alla delar påverkar både mig och de jag coachar. Det tillsammans med den senaste forskningen om hur hjärnan fungerar, ligger till grund för Emmas och min prestations modell. Att få andra människors gnista att tändas är något som driver mig.”

”Att vi fått den stora äran att vara ambassadörer för Wake Me Up och deras viktiga arbete, är för oss en stor ära.” – Emma och Camilla

CAMILLA KALLIN