Att gå från ungdom till vuxen kan vara en klurig omställning. God fysisk och psykisk hälsa gör det dock enklare. Att bli hörd och känna sammanhang är en bidragande faktor till just psykisk hälsa, då kan det vara bra att få stöd och coachning av någon som vill lyssna. 

 

Hos Wake Me Up kan du som är 16–22 år få kostnadsfri coaching genom videosamtal i vår app. Samtalen kan innefatta målsättning, personlig utveckling, relationer, hälsa eller karriär, men exakt vad du pratar om med din coach är helt upp till dig. Alla samtal är konfidentiella och vi finns här för att hjälpa dig framåt i det du vill! 

 

I denna blogg kommer du kunna följa Wake Me Up’s arbete och även ta del av artiklar om psykisk hälsa, personlig utveckling och coaching. Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail till kontakt@wakemeup.se . 

 

Tack för att du följer oss här!