Sedan starten för två år sedan har Wake Me Up haft över 100 coachande samtal. Unga som hört av sig till oss har bland annat sagt att coachingen har hjälpt dem komma underfund med nästa steg i livet, att de har fått hjälp med sin målsättning och att det har varit betydelsefullt att bara få prata av sig med en vuxen som lyssnar. Idag får ni möta Signe som har fått coachande samtal av Wake Me Up!

Hur hittade du till WMU?

En familjemedlem tipsade mig. Hon har varit inom samma bransch, coaching.

Hur var din upplevelse av coachingen?

Eftersom jag är en driven och ambitiös person så var det här väldigt givande för min del, både i privatlivet och karriärmässigt. Jag tog del av denna möjlighet precis vid deras lanseringen. Fick med mig nycklar för att kunna utvecklas inom de delar vi berörde.

Skulle du rekommendera andra att vända sig till WMU för coaching?

Ja, absolut med tanke på det konstruktiva och pedagogiska sättet att coacha.

Vilket är ditt bästa tips för att ta hand om sig själv?

Lita på magkänslan!

 

Stort tack Signe för att du delar med dig av din upplevelse!

Kom ihåg, alla 16-22 år kan vända sig till Wake Me Up för coachingsamtal. Det är bara att ladda ner vår app och boka tid!