Kvällen innan Världsdagen för psykisk hälsa bjuder de in dig till en inspirerande träff med fokus på ungas välmående!

När och var? Den 9 oktober kl.18.00-20.00 på Rörstrandsgatan 5 i Stockholm!
Garantera din plats genom att maila kontakt@wakemeup.se för er kostnadsfria biljett.

Varför Världsdagen för psykisk hälsa? Jo, för att psykisk hälsa är ett tillstånd av välmående där individen upplever livets meningsfullhet, känner igen sina resurser, klarar livets utmaningar och kan engagera sig i arbete och samhället. Wake Me Up vill sprida kunskap om ämnet och belysa vikten av att arbeta främjande, med fokus på mod, energi och mening!

Lena Skogholm, författaren bakom succéböckerna Bemötandekoden – konsten att förstå sig på människor och få ett bättre liv och Livskoden enligt hjärnan. År 2021 vann Lena Stora Talarpriset och hon är bokaktuell med Koden tillTonårshjärnan – Konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog. Med mångårig erfarenhet av att möta tonåringar kombinerat med stora insikter i tonårshjärnan, har Lena den pedagogiska förmågan att omvandla avancerad hjärnforskning till en bruksanvisning i fickformat för tonåringar.

Kim Karhu, en framstående ledarskapscoach i Norden med mångårig erfarenhet av ledarutveckling. En inspirerande motiverande talare med passion för framgång och livskvalitet. Han är grundare av Wake Me Up och välkänd med sina poddar ”Välmåendepodden” och ”Ledarskap med Magnus och Kim”.

Hoppas vi ses där!