Ta hand om dig, nycklar till självomsorg skriven av Cajsa Tengblad är en bok som skapar lugn i nuet och hopp om framtiden. Den handlar om frågor som ofta kan upplevas väldigt stora och överväldigande, men som genom texten blir begripligt och rogivande. Wake Me Up’s verksamhetschef fick möjlighet att läsa boken i förhand och skrev följande:

”Ett budskap som annars kan upplevas så stort har Cajsa lyckats förmedla med en känsla av att det är greppbart och möjligt. Lugnet som skapas när man läser boken bidrar även till hoppfullhet, och en gnista tänds. Det tillsammans med konkreta verktyg för sitt mående gör att denna bok är precis vad vi alla behöver” – Julia Karhu

Läs mer om boken och köp den via Cajsas hemsida: https://www.cajsatengblad.com/. Det finns även en fin intervju med Cajsa hos Välmåendepodden, uppdelad i två delar. Lyssna på första och andra avsnittet eller klicka dig vidare till din valda poddplattform HÄR.

Stort tack Cajsa för att du sprider din kunskap på ett sätt som är lätt att förstå för såväl unga som vuxna. Tillsammans skapar vi hopp om framtiden!