Vi är glada och tacksamma över att Martina Iven nu har tagit rollen som coach-samordnare hos Wake Me Up. Det är däremot inte hennes första uppdrag hos oss, hon började hjälpa till i rollen som lokal volontär. I den nya rollen skiftar hon fokus till att stötta och peppa våra professionella coacher som ställer upp med att coacha unga 16- 25 år, helt kostnadsfritt.

Martina heter jag, bor i Huddinge utanför Stockholm med min make och våra två döttrar.

Jag har levt 41 år på jorden men känner mig som ett barn på nytt i själen – ett resultat av en transformationsresa där jag upptäckte mig själv, utforskade nya vägar i livet och började följa min egen röst.

Det är en resa som gjort att jag ser världen med nya ögon och som skapat större aptit för livet.

Jag är livscoach, kommunikatör och inspiratör. Min mission i livet är att sprida kärlek och bidra till välmående. Jag är övertygad om att i en värld där alla mår bra, tror på sig själva och älskar sig själva skulle vara en snällare och varmare värld.

I den andan vill jag ge mitt hjärta till Sveriges unga och jag känner stor stolthet och glädje i mitt nya uppdrag som Wake Me Ups coach-samordnare.

Det här är precis det stöd jag önskar att jag själv haft som ung. Att få möjlighet att prata med någon utomstående om allt som rörde sig i huvudet på mig under den perioden.

Det är en period i livet då man står inför åtskilliga livsval och utforskar nya områden. Övergång från ung till vuxen var absolut underbar…men emellanåt även stormigt, kämpigt, utmanande och utmattande.

Utifrån mina erfarenheter som coach idag – vet jag vilken skillnad det här kan göra! Det hjälper inte bara för stunden utan bygger för framtiden.

Stort tack Martina för att du väljer att engagera dig hos oss!