Med stolthet och glädje vill vi presentera vår samarbetspartner, Lena Skogholm!

Fotograf: Jini Sofia

Lena är beteendevetare, pedagog och välkänd inom föreläsarvärlden! Hon har under de senaste 20 åren fördjupat sig i hur vi kan ha nytta av hjärnforskning, på ett konkret sätt för oss människor emellan, men även för egen del. År 2021 vann hon Stora Talarpriset och är författare till böckerna ”Bemötandekoden”, ”Livskoden enligt hjärnan” och den kommande boken ”Livskoden enligt tonårshjärnan” som lanseras den 7 november 2023 (vilken kan förbokas på Bokus).

Lyssna på Välmåendepoddens intervju med Lena för att höra henne berätta om tonårshjärnan och vad du som förälder bör tänka på för att skapa förutsättningar för ditt barn. Även du som är tonåring får med dig värdefull kunskap om vad du kan göra för att må bra. Tipsa i så fall även dina föräldrar om avsnittet och att öka boken, så att de får lära sig att förstå dig och det du går igenom som tonåring!

Stort tack Lena för att du har valt att stötta Wake Me Up’s arbete. Även ett stort tack för att du sprider värdefull kunskap på ett enkelt och lättförståeligt sätt!

 

Läs gärna mer om Lena och ta del av kunskap från hennes hemsida: https://www.lenaskogholm.se/

Hem