Madeleine Svanström är både ideell coach och agent för Wake Me Up. Hon finns tillgänglig för föreläsningar i bland annat Nyköping och Katrineholm. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill att Madeleine ska dela med sig av sin kunskap om välmående för ert gymnasium.

Varför är du med i WMU?

Ibland så utmanar livet oss. Och jag kommer ihåg alla förväntningar och krav som jag upplevde när jag växte upp. Hur lätt det var att tappa tron på mig själv. Och hur förvirrad jag kände mig ibland. Så därför finns jag här nu. För livet kommer utmana även dig som är ung idag. Jag är ditt stöd. För att du ska få sätta ord på vad du tänker, känner och längtar efter. Jag vill att du ska tro på dig själv och känna dig fylld av energi och mod efter vårt coachsamtal.

Vilka råd hade du gett till dig själv som ung vuxen?

Var snäll mot dig själv. Var din egen bästa kompis och gör gott.

Vilket är ditt bästa tips för ett starkt välmående?

  • Ta din bästa låt. Spela den högt. Sjung och dansa tills du blir alldeles snurrig.
  • Skratta högt åt ett roligt klipp.
  • Låt ditt ansikte vara utomhus. Varje dag. Ta med din kropp samtidigt.
  • Klappa en katt. Om du inte har någon, låna grannens. Om du är allergisk, klappa grannen.
  • Sov. När det är natt.
  • Var med dem som tar fram det bästa hos dig. För det är du värd.