Hej!

Alla 16-22 år kan få gratis coaching hos oss, det är bara att ladda ner appen ”Wake Me Up” för att boka tid med någon av våra professionella coacher. Nedan har vi samlat ihop några kommentarer vi har fått från tidigare WMU-deltagare!

”Jag är helt ärligt glatt överraskad över vilka möjligheter dessa samtal har öppnat för mig. Jag har lärt mig förstå mig själv och verkligen fått den vägledning jag behövt för att ta nästa steg i min utveckling. Jag rekommenderar verkligen att man tar ett samtal. Magiskt bra coach!!” – WMU-deltagare 20 år

Enkelt, viktigt och på dina egna villkor” – WMU-deltagare 22 år

”Jag uppskattar verkligen att denna tjänsten finns. Utan den hade jag inte kommit lika långt som jag har kommit idag. Helt otroligt att tjänsten också är helt gratis. Tack så hemskt mycket för att detta finns för det har verkligen hjälpt mig att må så mycket bättre.” WMU-deltagare 20 år

Tveka inte att boka tid, vi finns här för dig! Har du några frågor är du välkommen att maila oss på kontakt(at)wakemeup.se.