Lydia har tagit del av coachingen som vi på Wake Me Up (wmu) erbjuder alla unga 16-22 år kostnadsfritt via vår app. Vi passade på att ställa Lydia några frågor om hur hon upplevde coachingen hos oss.

Vad lockade dig till att boka tid hos wmu?

Min kompis tipsade mig om appen Wake me up och jag tyckte det lät lite för bra för att vara sant. Det jag lockades av var att coachingen var gratis och att det var flexibelt och gick snabbt att boka en tid. Så jag laddade ner appen och bokade en tid.

Om du skulle beskriva din coachingupplevelse med tre ord, vilka hade du valt?

Insiktsfull, progressiv, förståelse

Varför dessa tre ord?

Jag valde det första ordet eftersom jag tycker att coachingen har gett mig väldigt mycket insikt över mig själv och mitt liv. Den har gett mig insikt över mina beteenden och mönster som har haft negativ påverkan över mig. Jag har även fått insikt över vad som ger mig mening och hur jag fungerar som person.

Jag valde ordet progressiv eftersom jag tycker att coachingen har varit framåtsträvande och jag har lärt mig mycket om att kunna förändra mina beteenden och skapa de beteenden och rutiner jag vill ha.

Ordet förståelse har jag valt eftersom jag har känt att coachingen har lärt mig förstå mig själv på ett bättre plan men även eftersom jag har känt mig förstådd och lyssnad på av de som har coachat mig. De som har coachat mig har varit väldigt engagerade i min utveckling.

Vad är ditt bästa tips för välmående och utveckling?

Att inte vara rädd för att fråga om hjälp. Det är långa väntetider för att få träffa någon att prata med, det är svårt att få tid och ibland är det dyrt. Därför är mitt bästa tips att inte ge upp utan att fortsätta fråga om hjälp att ta hand om sitt mående och utveckling. Alla förtjänar att få hjälp och det finns människor som vill hjälpa.

Skulle du rekommendera andra att boka tid hos wmu?

Jag har rekommenderat wmu till flera av mina kompisar som har känt att de velat få hjälp med inte har fått chansen till det. Det bästa med wmu är att appen är gratis och väldigt flexibel med att få en tid snabbt och att avboka och omboka. Människorna som hjälper en är engagerande och eftersom coachingen sker på deras fritid känns den hjälpen man får genuin. Jag har alltid blivit bemött med förståelse och medkänsla av de coacher jag haft.

Stort tack till Lydia som ställt upp på en intervju! Kom ihåg, du kan alltid skriva meddelanden till oss i appen  om du har frågor om hur coachingen går till eller om Wake Me Up överlag. Eller så väljer du att direkt boka tid hos den coach du önskar.