Suzana Fridh är marknadsförare och tvåbarnsmamma som drabbades av utmattning och karriärväxlade till professionell coach, snart färdigutbildad fritidspedagog samt föreläsare mitt i livet. Hennes expertområden är stresshantering, självledarskap, relationer och konflikthantering. Hon föreläser om psykisk hälsa, stresshantering, personlig utveckling och motivation. Du kan läsa mer om hennes arbete på hennes hemsida HÄR!

Varför ställer du upp för Wake me up?
Jag har coachat ideellt för Wake me up i 1,5 år nu och det är väldigt givande för mig att hjälpa och stötta ungdomarna i sin personliga utveckling. Att göra skillnad för en ung människa och vara med om när de fokuserar på sina styrkor som leder till förändring och insikter, det är väldigt inspirerande och ger mig driv och energi att fortsätta.

Stort tack för att du anordnade ett hälsoevent där du samlade in pengar till Wake Me Up!

Berätta gärna mer om dagen!
Den 2e oktober 2021 arrangerade jag en dag i den mentala hälsans tecken fylld med lugnande yoga, stärkande & motiverande föreläsning samt en glädjefylld dans på Sankt Jörgen Spa i Göteborg. Med mig hade jag dansinstruktören Annika Sjöö samt yogaläraren Nina Levin.

 

Temat för dagen var att stärka sig själv samt främja psykisk hälsa, därför kunde alla få möjlighet att skänka en valfri summa till Wake Me Up. Arbetet för att främja ungdomars psykiska hälsa är så viktigt. Jag är ju själv en av de ideella coacher som coachar Sveriges unga 16-22 år till välmående!

Överskottet av dagen har nu skänkts till Wake Me Up och totalsumman blev 8586kr. Stort tack till alla som skänkte, ditt bidrag gör skillnad!