Personlig utveckling är en livslång process! Men ofta börjar man fundera på det som ung vuxen. Frågor som ”Vad vill jag egentligen?” och ”Vad ska jag göra i livet?” är vanliga frågor som dyker upp, inte minst när gymnasiet lider mot sitt slut och du för första gången ska slungas ut i vuxenlivet. Det kan vara en tuff period i livet, särskilt eftersom det är väldigt få personer som faktiskt har en livsplan. Dessutom är det ytterst få som sedan följer sin livsplan, för livet blir sällan som planerat.

Om du har personlig utveckling i fokus så spelar det dock mindre roll vad du gör direkt efter gymnasiet. Det som spelar roll är att du har en inställning om att det är dags att lära! Oavsett om du väljer att plugga, arbeta eller resa (om det ens finns möjlighet till det…) så kan du lära dig otroligt mycket inför ditt framtida liv. Det är nu du har chansen att göra misstag och samtidigt lära dig att misstagen är otroligt viktiga för att du ska komma framåt. Ja, det innebär att din resa kommer att vara tuff. Men det kommer vara värt det!

Det tar oss till en viktig faktor, för att du ens ska våga misslyckas så krävs det att du har människor runtomkring dig som stöttar och peppar dig. Människor som lyssnar på dina drömmar och som motiverar dig att fortsätta kämpa. Vissa har turen att ha dessa människor omkring sig via familj och vänner. Men det är långtifrån alla som har det, och även om du har det så kan det vara värdefullt att prata med någon som inte känner dig. Därför finns Wake Me Up. Vi har ett stort gäng professionella coacher som står redo att stötta, peppa och motivera dig som är 16-22 år på din resa framåt. Coacher som kan hjälpa dig att komma underfund med vilken väg just du ska ta. Coacher som kan ge dig verktyg för hur du ska våga tro på dig själv. Coacher som faktiskt lyssnar på vad DU vill, utan att försöka intala dig något annat.

Vi finns alltid här för dig, det är bara att ladda ner vår app ”Wake me up” och boka tid med den coach du själv väljer. Ni kan sedan ha några videosamtal tillsammans i appen i syfte att du ska får det stöd just du vill ha – oavsett om det handlar om livsval, målsättning, ledarskap eller självkänsla. Är 2022 året då du vill ta din personliga utveckling på allvar? Är det året då du ska finna strategier och redskap för att må bra? Ta då chansen att boka tid med en coach idag, samtalen är alltid kostnadsfria!